Varastomyymälä avoinna, Etuhaankatu 5A2, 33720 Tampere, ti 10-16, ke 12-18, to 10-12. Tervetuloa!

Toivon sinulle kuplivan iloista elämää kasvien kanssa.lähetä lahja

Juhla kausi lähenee. Lähetä lahjat helposti ja nopeasti.

Lahjakortti:

Ilahduta juhlasankari tai vaikka ystävä Kasvikuplan lahjakortilla! Lahjakortilla annat lahjansaajalle mahdollisuuden valita mieleisin tuote valikoimastamme. Kortti on voimassa 1 vuoden ja sen voi käyttää vaikka useammassa erässä. Lahjakorttia ostaessasi valitse toimitustavaksi Nouto/lahjakorttisähköpostiin. Tilausvahvistuksessa on kohta lataa tiedosto josta voit itse tulostaa lahjakortin. Jos haluat että postitan valmiiksi tulostetun lahjakortin sinulle tai suoraan lahjansaajalle valitse kirje toimitukseksi (postimaksu 3,90€). Lahjakortin voit ostaa täältä: https://www.kasvikupla.fi/cate...

Paketti suoraan lahjansaajalle:

Haluatko lähettää lahjan helposti? Osta lahja ja kortti Kasvikuplasta. Osoitteesi syöttämisen jälkeen klikkaa täppä kohdalle: Haluan tuotteeni toimitettavaksi asiakastiedoista poikkeavaan osoitteeseen, ja kirjoita lahjan toimitusosoite. Maksutavanvalinnan jälkeen lisää lisätietoja sarakkeeseen teksti mitä haluat korttiin kirjoitettavaksi. Hyväksy toimitusehdot ja tilaa.

Paketoin lahjasi kauniisti lahjapaperiin ja kirjoitan kortin puolestasi. Niin ja kaikki tämä  extrapalvelu ei maksa sinulle  mitään! Helppoa ja nopeaa!

Lahjakortti